Diensten

Citroën Verdonck > Diensten

Onderhoud en herstellingen

Alle onderhoudswerken en herstellingen voor uw wagen, banden, remmen, uitlaat, vullen airco, nazicht keuring, carrosserie. Kortom wij verwerken alles voor uw wagen van A tot Z. Alles blijft ook in eigen beheer. Indien u graag een vervangwagen wenst tijdens het onderhoud van uw wagen kan u die bij ons reserveren voor 20€ per dag. Electrische fietsen staan gratis ter beschikking mits afspraak. We beschikken over een eigen vulstation met certificaat voor het onderhouden en herstellen van airco’s voor alle merken. Onze infrastructuur is uitgerust om electrische en hybride voertuigen te onderhouden. Onze werknemers volgen steeds alle opleidingen die Citroën voorstelt en nemen om de 2 jaar deel aan officiële Citroën examens.

Carrosserie

Wij zijn erkend carrosserie hersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Heeft uw wagen een ongeval of schade, wij zorgen ervoor dat deze vlekkeloos hersteld wordt. Er wordt in onze carrosserie gewerkt met milieuvriendelijke producten op waterbasis (RM-BASF). Tijdens de herstelling kan er uiteraard één van onze vervangwagens voorzien worden, of geniet u van de service ‘gratis naar huis brengen’.

Tankstation MAES

Volautomatisch MAES tankstation met cash- automaat 24h/24h. Vraag inlichtingen voor het bekomen van een maandelijkse factuur of tankkaart.

NEED A HAND TO FIND YOUR CAR? Contact Us